Unrailed! - İnceleme

Unrailed

Unrailed!

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere oynaması gerçekten oldukça eğlenceli bir oyundan bahsedeceğim, oyunumuzun adı "Unrailed!".
Tek başına oynaması eğlenceli olan ama asıl arkadaşlar ile oynandığı zaman gerçekten aşırı eğlenceli olan bir tren yolu yapma oyunu.

Oyuna ilk girdiğimiz zaman bizi voxelden yapılma bir evren karşılıyor ve bu evrende amacımız elimizde bulunan kazma ve balta ile kaynak elde edip tren yolu yapmak ve treni bir sonraki istasyona kadar sorunsuz bir şekilde götürmek.

Oyunda 3 adet mod bulunuyor, sonlu, sonsuz ve düello.
Sonlu oyunda treni bir sonraki istasyona götürdüğünüz zaman oyun bitiyor.
Sonsuz oyunda bir son bulunmuyor ve siz bir hata yapıp treni havaya uçurana kadar oyun devam ediyor. Arkadaşlarınız ile bu modu oynamak gerçekten çok eğlenceli oluyor..
Düello modunda iki kişilik takımlara bölünüyor ve 2 takım birbiri ile yarışmaya başlıyor. Hangi takımın treni daha ileri giderse o takım kazanıyor.

Oyunda sonsuz modda oynadığınız zaman ilerleyen zamanlarda harita sürekli güncelleniyor ve harita ile birlikte oyunun zorluk seviyesi de değişiyor.
Oyuna ilk başladığınız zaman normal bir ormanlık alanda başlarken ilerleyen zamanlarda karşınıza çöl, kutuplar, uzay gibi temalar geliyor ve bu temalar değiştikçe treni ileriye taşımak daha da zor bir hal alıyor.

Unrailed

Çölde tren sürekli ısınıp duruyor ve sizin treni sürekli olarak soğutmanız gerekiyor, karlı ortamda ise trene ham maddeleri taşımak oldukça zorlaşıyor. Uzayda ise daha farklı zorluklar sizleri bekliyor.
Birde bu zorluklara ek olarak oyunun her anında bulunan hırsızlar bulunuyor.
Bu hırsızlar sizlerin biriktirdiği ham madde ve yaptığınız yolları haritanın dışına atıyor ve sizin yol yapmanızı, treni ilerletmenizi engelleme çalışıyor.

Oyunu arkadaşlarım ile oynarken ben gerçekten çok eğlenceli vakitler geçiyorum ve sizlerinde hayatınızda en az 1 kere olsun oynamasını öneriyorum.

Benim Oyuna Puanım : 🎮🎮🎮🎮🎮🎮

Oyunun Tanıtım Videosu



Oyunu İndirme Bağlantıları