Hot Lava Oyun İncelemesi

Hot Lava

Hot Lava

Küçükken evin içinde koltuktan koltuğa atlayıp yere düştüğümüzde yandığımızı hayal eder hatta bazen bunu dışarıdayken kaldırımdaki taşlara bile uyarlardık, biz küçükken bu hayali oyunları oynarken artık bir çoğumuzun ya vakti yok ya da yaşı biraz büyük olduğu için evde oradan oraya zıplamamız, sokakta çizgilere basmadan yürümeye çalışmamız dışarıdan biraz garip durabilir.

Sanırım zamanla yaşı büyüyünce bu oyunların özlemini çeken Klei de karşımıza bu çocukluk oyunlarımızın dijital versiyonunu yaparak çıkıyor.

Oynarken oradan oraya koştuğumuz ve parkurları tamamlamaya çalıştığımız oyun oldukça eğlenceli ve vaktin nasıl geçtiğini anlamadığım oyunlardan birisi. Bazı parkurlar oldukça zorlayıcı olabilirken bazıları oldukça rahat geçilebiliyor.

Parkuru en kısa sürede tamamlamaya çalışıyoruz ve parkurda yaptığımız, topladığımız nesnelere göre parkurdan yıldızlar kazanıyoruz. Kazandığımız her yıldız için oyun bize rastgele bir oyuncak veya oyuncak parçacığı veriyor.
Oyunda bir çocuğun hayal dünyasını canlandırdığımızı düşünürsek oyuncak ve oyuncak parçaları toplayıp oyuncaklarımızı özelleştirmemiz sonra da o oyuncaklar ile o parkurları tamamlamaya çalışmamız oldukça normal.

Oyunda gerçekten çok fazla parkur bulunuyor ve işin en güzel kısmı ise toplulukların da yani oyuncularında oyuna parkurlar ekleyebiliyor olması.
Oyunda ev, oyun parkı, okul, kumsal gibi bir çok parkur bulunmaktadır.

Benim oyuna puanım : 🎮🎮🎮🎮🎮

Not : Oyunun netflixde oyun ile aynı isimde bulunan bir yarışma serisi de bulunmaktadır.


Oyunun Tanıtım Videosu


Hot Lava Satın Alma Bağlantıları