Youtube Videolarınız İçin Telifsiz Müzikler ve Ses Efektleri

Youtube Audio Library


Youtube Videolarınız İçin Telifsiz Müzikler ve Ses Efektleri

Youtube da yükleyeceğiniz videolarda bildiğiniz gibi seslerden telif yiyebiliyor ve reklam eklemenizi ve o videodan gelir elde etmeniz engellenebiliyor ya da şarkının, sesin sahibi kendisi bir Google reklamı yerleştiriyor ve sizin emek verdiğiniz videonuzda sadece o sesi kullandığınız için sizin reklamınız değil ses sahibinin reklamı yayınlanıyor. İşte bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için NCS yani “No Copyright Sounds” dediğimiz ve telif hakkı bulunmayan sesleri videolarımızda kullanmamız gerekiyor. Durum böyle olduğu zaman aklımıza hali ile telif hakkı bulunmayan videoları nereden bulacağız sorusu geliyor.

İşte bu sorunun cevabını bizlere Youtube kendisi Audio Library ile veriyor. Youtube Audio Library ile telif hakkı bulunan şarkıları bulabiliyor ve hangi koşulları sağladığımız zaman telif hakkına maruz kalmadan kullanabileceğiz ya da hangi şarkılarda telif hakkı bulunmuyor görebiliyoruz.

Ayrıca burada bulunan şarkıları sadece youtube kanalınızda kullanmak zorunda da değilsiniz, eğer isterseniz geliştirdiğiniz bir mobil uygulamada ya da bir oyunda da kullanabilirsiniz yeter ki oradaki istekleri yerine getirin. 

Youtube Audio Library ye gitmek için buraya tıklayın.


Youtube müzik kitaplığı

Ayrıca Youtube Müzik Kitaplığının en güzel yanlarından birisi ise aradığınız türde şarkıları ve sesleri kolay bir şekilde bulabilmeniz için gerçekten çok detaylı bir sınıflandırma yapması ve süresine, türüne, ruh haline göre sesleri sizin için sıralıyor olması.

Youtube müzik kitaplığı