Metal Gear Rising: Revengeance – İnceleme

 

Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance – İnceleme

İlk dizüstü aldığım zamanlarda böyle tanıtım videolarını izleyip gaza gelip sırf bu oyun için ININAL kart çıkarttırmış ve bu oyunu indirime bile girmeden 50 Tl gibi bir fiyata almıştım sonrasında ise oyunda hoşuma giden her sahne olduğunda ekran görüntüsünü kaydedip durmuştum ki oyunu bitirdiğimde steam hesabımda 1000 tane ekran görüntüsünden 950 si bu oyuna aitti.

Neyse gelelim oyuna, oyunda Raiden adındaki karakteri canlandırıyoruz ve koruduğumuz siyasetçiye suikast düzenlenmesi sonucunda büyük bir savaşın içine giriyor, o suikast esnasında bedenimizi kaybediyoruz. Sonrasında ise yenilenmiş bir beden ile asker olarak yeniden hayata dönüyor ve suikastı düzenleyenlerin peşine düşüyoruz.

2013 yılında çıkmış bir oyun ve aynı zamanda Kojima imzası taşıyan bir oyun. Benim şu yaşıma kadar aşırı severek oynadığım oyunlardan birisi.

Oyun tamamen tek oyunculu bir oyun ama oyun içerisinde bu tarz oyunları seviyorsanız kesinlikle sizi sıkmıyor. Alt yazılarda Türkçe olmamasına rağmen çok karmaşık bir İngilizce kullanmadığı için çok rahat bir şekilde yazılanları anlayabiliyorsunuz ve bu yüzden oyunu hikâye açısından da takip etmeniz oldukça kolay.

Metal Gear Rising: Revengeance

Neyse oyun içerisinde ilerledikçe yeni zırhlar, kılıçlar, yetenekler açılıyor ve siz oradan yetenekleri “BP” adlı birim ile açtıkça savaş deneyiminiz de oldukça değişiyor.

Bu oyun sizlere gerçekten savaş mekanikleri olsun, grafikleri olsun oldukça keyifli vakit geçirtecek bir oyun. Sesleri ile savaş sahnelerinde giren şarkıları ile de sizleri oyunun içine sokabilen ve vaktin nasıl geçtiğini anlamadığınız bir yapısı var.

Oyun hakkında daha fazla spoiler vermeden yazımı burada bırakıyor ve oyuna puanımı verip ardından indirme ve tanıtım videosunu bırakıp yazıyı burada sonlandırıyorum.

Oyuna puanım :🎮🎮🎮🎮🎮🎮


Oyunun İndirme Bağlantıları

Metal Gear Rising: Revengeance -> Steam
Metal Gear Rising: Revengeance -> Microsoft Store