Lara Croft Go - İnceleme

Lara Croft Go

Tomb Raider oyunlarını ve bulmaca oyunlarını seven birisiyseniz bu oyun gerçekten çok hoşunuza gidecektir.

Oyunda yılanlardan kaçıyor, gizli objeleri buluyor ve haritanın sonuna gitmeye çalışıyoruz.
Oyunu çok uzun süre oynadığım zaman bakış açısı ve oynanış tarzından dolayı biraz midemi bulandırabiliyor bunu kötü anlamda demiyoruz gerçekten uzun süre başında durduğunuz zaman renk seçimleri vb.. şeylerden dolayı mideniz bulanmaya başlayabiliyor.

Oyunda haritalar daha doğrusu bölümler çok güzel bir şekilde tasarlanmış ve tam kararında diyebiliriz, ne çok kolaylar ne de çok zorlar. Oyunda bölümü geçmekten ziyade asıl zor olan kısım kitapdaki eşyaları bulmak.

Kitap olayını anlatayım oyun ana ve yan bölümlerden oluşuyor. Ana bölümlerde gerçekten oyunda herhangi bir yere saklanmış objeler var ve bu objelerin 1 sayfada olanlarının tamamını o ana bölümün içindeki yan bölümlerde bulup tamamlamamız gerekiyor. Ana bölümler o kitapdaki 1 sayfa gibi düşünün. Bu objeler öyle yerleştirilmişlerki belli bir bölümden sonra artık ister istemez gözünüzden kaçıyor.

Oyun kamera bakış açısı olarak güzel ama haritanın küçüklüğü ve sürekli bir bölümde takıldığınız zaman hep aynı bakış açısından bakmak çok iyi sonuçlar doğurmuyor.

Bölümleri dengeli bir şekilde zorlaşıyor ve bu yönden oyun gerçekten bunu oturtmuş diyebiliriz.

Oyunda çok güzel mekanikler bulunuyor, tabi bu tarzda basit bir oyuna göre güzel mekanikler bulunuyor sonuç olarak amacınız bir yerden başka bir yere gidip bölümü geçmek ama önünüze çıkan düşman yılanların arkasından ilerlerseniz onları öldürebiliyor olmanız ama önünden direkt olarak geçerseniz onların sizi öldürebiliyor olması yada bazı bölümlerde tur tabanlı gitmesi siz her hareket ettiğinizde yılanlarında ona göre 1 birim hareket etmesi ve sizin yaptığınız hareketleri hesaplamak zorunda kalmanız gibi bir çok güzel mekanik bulunuyor oyun içerisinde.

Oynanış, grafik ve mekanik olarak benim oyun gayet hoşuma gitti ve benim bu oyuna puanım : 🎮🎮🎮

Lara Croft Go İndirme - Satın Alma Bağlantıları

Lara Croft Go - Steam
Lara Croft Go - Google Play
Lara Croft Go - Play Store



Lara Croft Go Trailer & Oyun İçi Görseller