Jumanji: Vahşi Orman - İnceleme


Jumanji Vahşi Orman Poster

Jumanji: Vahşi Orman

Oyun oynamayı seven birisi olarak oyunlar ile ilgili olan film ve diğer medyaları da seviyorum. Tron filmini baştan tekrar izledikten sonra izlemek için film ararken karşıma çıkan bir film olan Jumanji konusu ile ilgimi çekmiş ve izlemiştim.

Okulda başlayan ve okulda ceza alan öğrencilerin okulun oldukça dağınık olan bir odasını toplamaları için ceza verilir ve o dağınık odayı toplarken buldukları oldukça eski bir oyun konsolunu kurup konsoldaki oyunu oynama kararı alırlar.
Tabi oyunu açtıkları zaman, karakterlerini seçtikleri anda kendilerini oyunun içinde bulurlar.
Her oyunda olduğu gibi bunda da karakterlerin birbirinden bağımsız güçleri vardır ve oyundan çıkmak için oyunu bitirmeleri gerekmektedir.

Gerçek hayattaki vücutlarının yerine oyundaki karakterlerin kılığı alan oyuncularımız oyundaki elması bulmaya ve onu oyundaki ook (Oyuncu olmayan karakter) ismi verilen kişiye vermeleri gerekmektedir.

Bu yeşil elmas Jumanji evreninin hayatta kalmasını sağlayan çok değerli bir taştır ve onu çalan bir gruptan taşı almaları gerekiyor.
Aile ile izlenebilecek oldukça eğlenceli bir film. Bilim kurgu ve oyun birleşimi olması da benim için oldukça ilgi çekici olmuştur.

Filmde olanları daha fazla açıklamak istemiyor ve yazıyı burada bitirip filmin tanıtım videosunu sizlere sunuyorum.