Witch It Oyun İncelemesi

Witch It


Witch It

Gene karşınızda bir oyun tanımı ile çıkıyorum, bu sizlere bahsedeceğim oyunun adı Witch It.

Küçükken oynadığımız saklambaç oyununu birçoğunuz hatırlıyorsunuzdur, işte küçükken oynadığımız saklana oyununun Unreal Engine ile geliştirilmiş bilgisayar sürümü karşımıza çıkıyor.

Oyunda avcılar ve cadılar bulunuyor, cadılar harita içerisindeki objelere dönüşerek saklanıyor, avcılar ise haritada cadıları bulmaya ve avlamaya çalışıyor.

Oyun gerçekten hem tek başına hem de arkadaşlarınız ile oynadığınız zaman oldukça eğlenceli, cadı olduğunuz zaman etrafta peynir, at arabası tekerleği, sandalye ya da aklınıza gelmeyecek birçok eşyaya dönüşebiliyor ve bu eşyalar ile etrafta dolanabiliyorsunuz.

Avcılardan kurtulmak için avcıya oyunca bir ayıyı saldırtabiliyor, başka bir eşyayı kontrol edebiliyor, uçabiliyor ve mantar atıp avcının sersemlemesini sağlayabiliyorsunuz.

Avcılar yukarıdan aşağıya zıplayıp alan hasarı veren, kanca ile tepelere çıkmasını sağalan, tavuk ile cadıların konumunu tespit etmeyi sağlayan birçok yetenek ile oyuna başlayabiliyor.

Oyunda şimdilik 5 adet birbirinden güzel harita bulunuyor ve bu haritaların bazılarında avcılar bazılarında ise cadılar avantajlı oluyor ama düşündüğünüz kadar büyük bir avantaj değil. Yani oyun zevkinizi bozmuyor.

Benim oyuna puanım : 🎮🎮🎮🎮

Oyunun Tanıtım Videosu


Oyunun İndirme Bağlantısı