Lorax ile Ağaçları Koruyalım


Lorax ile Ağaçları Koruyalım


Lorax ile Ağaçları Koruyalım

Hepinize merhaba arkadaşlar bu gün sizlere izlediğim oldukça güzel bir animasyon filmden bahsedeceğim, filmin ismi Lorax.

Lorax filmin ismi olması ve filmde bulunan bir karakter olmasına rağmen filmin başrol karakteri olduğunu sizlere söyleyemem ama bu filmi izlediğiniz zaman size bir sürü şey katacağını bu yüzden yaşı küçük okurların ilerleyen zamanlarda kendi çocuklarına izletmesini önerdiğim, yaşı büyük ve çocuk sahibi olan okurlarımızın da kesinlikle gönül rahatlığı ile çocukların izletebileceği bir film olduğunu söyleyebilirim.

Lorax

Şimdi neyse gelelim filmin içeriğine, filmde ağaçların yok olduğu bir dünyada sevdiği kızın evinin arka bahçesine sürekli olarak oyuncaklarını atan ve bu sayede sevdiği kızı gören bir çocuğun bir gün uçurduğu maket uçağı gene bu kızın evinin bahçesine düşürmesi ile kızın oğlana evinin arkasındaki ağaç çizimlerini göstermesi ve keşke gerçek bir ağaç görebilsem demesi ile başlıyor.

Çocuk eve geldiği zaman ağaçlar hakkında konuşuyor ve büyük annesi ona bir öneride bulunuyor. Çocuk şehrin dışına çıkıyor ve büyük annesinin dediği adamı buluyor, bu adam dünyadaki ağaçların nasıl yok olduğunu bahsediyor ve en sonunda ona bir tohum veriyor.

Tabi tohumu ekmesi o kadar kolay değildir çünkü dünyada ağaçlar olmadığı için temiz hava pek bulunmuyor ve temiz hava satan bir şirket var, dünyanın yeniden ağaçlandırılması bu şirket için pek de iyi bir şey değil.
Şirket çocuğu engellemeye çalışıyor ve ortaya gerçekten çok anlamlı ve oldukça eğlenceli bir animasyon film çıkıyor.

Filmin içeriğinden daha fazla bahsedip sizlere spoiler vermek istemiyorum bu yüzden tanıtım videosunu paylaşıyor ve yazımı burada sonlandırıyorum.