Professor.gg Nedir ? League of Legends

ProfGG


Professor.gg Nedir ? League of Legends 

Merhaba arkadaşlar bu gün oyun oynarken karşı takımın istatistiklerine bakmak için kullandığım internet sitesinde gördüğüm bir programdan bahsedeceğim, programın ismi Professor.gg ve bu program bizim League of Legends oynarken çok fazla işimize yarayan bir program.

Programın en güzel yanı ise LoL tarafından 3. parti bir program olarak kabul edilmiyor ve hesabınızın ceza alma riski bulunmuyor olması.

Programı indirmek için buraya tıklayıp çıkan sayfadan indirebilirsiniz.

Neyse indirme bilgilerini verdiğimize göre şimdi sizlere bu programın ne olduğundan biraz bahsedelim.

Bu program oyunda karşı takımın istatistiklerini görmemizi, kendi istatistiklerimizi ve takımdakilerin istatistiklerini görmemizi sağlıyor, bunun yanı sıra oyunda seçim ekranı içerisinde rünleri otomatik olarak bizim için ayarlayabiliyor ve oyun içerisinde de almamızın iyi olacağı itemleri bizlere öneriyor.

Bu programın en güzel yanı ise sizlere bunları tamamen Türkçe olarak sunuyor olması. Programı kurduktan sonra CTRL + X tuş kombinasyonunu yapmanız yeterli ve sonra oyun içerisinde açılan pencerede sizlere gerekli olan bütün bilgiler sunuluyor. Oyun bittiği zaman ise takımların altın kazanma durumları ve sizin oyun boyunca oynayış tarzınıza dair bilgiler bulunan bir ekran açılıyor.

Açılan bu ekranların altında bulunan bağlantı adresini alıp takımınızda programı daha indirmeyen kişiler ile de istatistikleri paylaşabilirsiniz.

Not : programı kullanabilmek için overwolf ismi verilen programı da kurmanız gerekiyor.

PFGG1

Rün ekranı böyle gözüküyor.

PFGG2

İtem öneri ekranı böyle gözüküyor.

PFGG3

Takım istatistikleri seçim ekranında hero seçtikçe geliyor.

PFGG4

Rakip takımın istatistikleri böyle gözüküyor.