A Story About My Uncle - İnceleme

A Story About My Uncle

A Story About My Uncle

Yani yazıya nasıl başlayacağım bilemiyorum, gerçekten hiç başından kalkmadığım, çerez tadında 2 saat gibi bir sürede biten ve bitmesi ile beni üzen bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

En iyisi oyunun hikayesi ile yavaş yavaş bir giriş yapayım, zaten çok uzun bir yazı olmayacak ama olsun.

Oyunda karakterimizin çocuğunu uyutmak için yatağa yollaması ve sonrasında ise çocuğunun baba ben uyuyamadım hadi bana masal anlat demesi ile başlıyor. Nasıl bir masal anlatmamı istersin diye sorunca çocuk babasına bir macera masalı anlat diyor, karakterimiz biraz düşündükten sonra aklına bilim insanı olan dayısı ile aralarında sır olarak sakladıkları yaşanmış bir olay geliyor..

A Story About My Uncle

Karakterimiz küçükken dayısı kayboluyor ve herkes onu öldü sanıyor, dayısını kaybeden karakterimiz dayısının evine gidiyor ve orada bulduğu bir şalteri indirmesi ile tamamen farklı bir yere gidiyor.

Burada garip yaşam formları ile tanışıyor ve gittiği bu garip yerde dayısını aramaya konuluyor, dayısını ararken başından geçen maceraları, tanıştığı o türden kadını da çocuğuna anlatıyor. 

Karakterimiz bu hikayeyi çocuğuna anlata kalsın işte o anlatırken biz burada devreye giriyor ve karakterin masalını canlandırıyoruz.

Karakterimizin dayısının evinde bulduğu özel zırh ile oradan oraya atlıyor, eldiven ile uzaktaki nesneleri tutup kendini ona doğru çekiyor ve böyle bol hoplamalı, zıplamalı bir oyunda dayımızı arıyoruz.

A Story About My Uncle

Oyunun sonunda ise masalı bitirip, çocuğumuzu uyutuyoruz. (Sonunu söylemeyeyim ama çok güzel bir sonu bulunuyor oyunun)

Oyun beni grafiksel açıdan çok tatmin etmese de sesleri olsun, hikayesi olsun gerçekten ilgimi çektiğini söyleyebilirim sizlere.

Not : Oyunda Türkçe alt yazı bulunuyor bu arada.

Benim Oyuna Puanım : 🎮🎮🎮🎮

Tanıtım Videosu

Neyse daha fazla söze gerek duymuyorum ve oyunun tanıtım videosunu sizlerle baş başa bırakıyorum.


İndirme Bağlantıları

A Story About My Uncle - Steam