Outlast ve Whistleblower - İnceleme

Outlast


Outlast

Evet 1 hafta sonunda bitirdiğim bir korku fps oyunu olan outlast ı gelin bir de benim dilimden dinleyin.

Bir gazeteci olarak başladığımız oyunun sonunda... şaka şaka belki oynamayanlar ya da bilmeyenler vardır bu yüzden sonunu söylemeyeceğim ama oyunun başında gerçekten bir gazeteci olarak dağın tepesine yapılmış bir akıl hastanesine gidiyoruz, belki de akıl hastanesi olduğunu sanıyoruz. Neyse hastaneye gittiğimiz zaman elimizde kamera oradan oraya gidiyor ve bu korkutucu tesisin içinde veriler toplamaya çalışıyoruz.

Bu verileri toplamaya çalışırken de bizi bir sürü ruh hastası manyak kovalıyor ve bunlardan gerek saklanarak gerek koşup kaçarak bölümleri geçmeye çalışıyoruz.

Oyun içerisinde beni oldukça germeyi başarmış bir oyundur kendileri ve oynarken oldukça eğlendiğimi de sizlere söylemem gerekiyor. 

Oyun içerisinde her ne kadar elimize bıçak bilmem ne alıp saldırmasak da bir çok bölümde karakterimizin şansının yaver gitmesi mi desem, yoksa yönlendiren papazın zekiliğimi desem bilemedim bir çok şekilde bize saldıran manyakların, ruh hastalarının üstesinden geliyoruz..

Bu oyunun grafiksel olarak çok gelişmiş olduğunu ve grafiksel olarak çok korkutucu olduğunu düşünmüyorum ama sesleri ve ekrana aniden fırlayan karakterleri ile beni oldukça gerdiğini ve stres altına soktuğunu sizlere gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, bizi öldürmeyi amaçlayan bir karakter yaklaştığı zaman verdiği o gerilim müziği ile stere sokup sonra aniden tepeden düşen karakterler veya beliren karakterler ile de yerimden beni bolca zıplatmış bir oyun.

Benim bu oyuna puanım : 🎮🎮🎮🎮

Outlast Tanıtım Videosu



Whistleblower

Outlast da canlandırdığımız karakteri tesise çağıran manyağı bu dlc de canlandırıyor ve gazeteciyi çağıran inceleme yapmasını istediğimiz maili gönderdikten sonra tesiste her şey ters gitmeye başlıyor ve tesisteki yüksek rütbeli bir manyak bizi öldürmeye, doğramaya, bıçaklamaya çalışıyor. Outlast ile pek yapı olarak alakası olmayan bu dlc yi ne yazık ki ben pek sevmedim.

Bu arada oyun içerisinde yönetici bizi bir öldürmeye çalışıyor, sonra bir bakıyoruz bizi sevgilisi ve hamile olarak görüyor... Sonra ise doğum yaptıracağım sana deyip elektrikli odun kesme makinesi ile bizi kesmeye çalışıyor..

DLC ye vereceğim puan ise : 🎮🎮

Whistleblower Tanıtım Videosu


Outlast Satın Alma Bağlantıları