Realm Royale - İnceleme

 Realm Royale

Realm Royale

    Battle Royale oyunlarından hala sıkılmadıysanız ve yeni çeşitlerini denemek istiyorsanız tam sizlik bir oyunla birlikte geldim. Piyasada bulunan bir çok battle royale karıştırılmış ve üzerine bir cila atılmış havası yaşatıyor bu oyun bana. Bu asla kötü bir şey değil, önemli olan bir yenilik getirmek veya farklı bir oynanış sunmak. İkisini de bu oyunda bulduğumu düşünüyorum ben. Bu ikisinden daha fazlasını buluyoruz oyun içerisinde. Atlama animasyonundan, ölünce tavuğa dönüşüp kaçmaya. Efsanevi silah üretmek gibi güzel özelliklere sahip olan Realm Royale kısa bir bakış atalım.

Realm Royale

    Realm Royale'de Engineer, Mage, Hunter, Warrior, Assassin olmak üzere beş adet sınıf bulunmakta. Hepsinin kendisine özel yetenekleri, pasif güçleri ve oynanış şekilleri var. Tabi ki bu oyunda da tek başınıza, çiftli ya da dört kişilik ekip olarak maçlara girebiliyorsunuz. Tek başınıza girdiğinizde o sınıftaki uzmanlığınız ve o an ki ekipmanlarınız önemli oluyor ancak dört kişilik girdiğinizde bir takım olarak koordinasyonunuz çok daha önemli bir hal alıyor. Unutmayın her oyun arkadaşlarla oynayınca güzeldir. Bir de binek sistemi olan bizi amele gibi koşturmayan oyunlar güzeldir aynı Realm Royale gibi.

Realm Royale

    Silahlar, iksirler, zırhlar harita içerisinde belli noktalara dağılmış olan sandıklardan çıkıyor. Almak istemediğiniz eşyaları parçalayarak shard (parça) elde ediyorsunuz ve bu shardlar ile forge'lara gidip efsanevi silahınızı ve güçlü zırhlar üretebilirsiniz. Siz bu üretime başladığınızda bir duman tütmeye başlayacak ve etraftaki diğer oyuncular sizin orada olduğunuzu ve değerli bir şey yaptığınızı bilecek. Büyük ihtimalle onlarla savaşmanız gerekecek. 

Realm Royale

    Ses efektlerini ve haritanın tasarlanış şeklini çok beğendim. Farklı bölgelerde bambaşka bir harita deneyimi sunmayı başarmışlar. Bir yer komple çöl iken bir başka yerin komple karla kaplı olması gibi. Oynayıp tadını almanız için bir kere öldürülüp tavuğa dönüşmeniz gerekiyor. O gıdaklama, o zıplama beni benden alıyor anlayamazsınız.


Benim oyuna puanım: 🎮🎮

Realm Royale

Steam Linki: Realm Royale


Özellikler

  • Çevrimiçi PvP
  • Kısmi Kumanda Desteği

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-2320 CPU @ 3.00 GHz
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 555
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 5 GB

Trailer