The Walking Dead Telltale - İnceleme

The Walking Dead Telltale - İnceleme


The Walking Dead Telltale - İnceleme

 Herkese merhaba arkadaşlar, biliyorum bu oyun 2012 de çıktı ve bu tarz oyunlara olan ön yargımdan dolayı ben bu oyunu yeni bitiriyorum ve şu anda oyun hakkında söyleyebileceğim şeyler arasında beni oldukça karmaşık duygular içine attığıdır.

Grafiksel olarak, animasyon olarak çok başarılı değildi açıkçası karton grafikler için bile iyi sayılamazdı seslendirme olarak karakterlerin seslendirmesi çok iyiyken doğa ve objelerin seslendirmesi de çok iyi değildi ama gelin görün ki 1. sezonundan 5. sezonun sonuna kadar beni içine çekmeyi başardı ve 5. sezonun sonunda benim gözümden yaş getirmeyi başardı.

Dizisi ile hikayesinin ilerleyiş olarak çok bir benzerliği bulunmuyor ama oyunu oynarken diziye göndermeler, kıyaslamalar yapabiliyoruz. 

Hikayesi ile gerçekten beni içine çekmeyi başarmış hatta vermem gereken bazı kararlarda beni iki seçim arasında bırakmış, Clementine ile sanki gerçek bir karaktermiş gibi bağ kurmamı sağlamış bir oyun.

Açıkçası biran önce final sezonu alıp oynamayı düşünüyorum ve merak içerisindeyim. Neyse daha fazla yazı ile sizleri boğmak ve oyundan spoiler vermek istemiyorum bu yüzden oyunun tanıtım videosunu ve indirme bağlantılarını bırakıp kaçıyorum. 

Bu arada oyunun en beğendiğim sezonu 5. sezonu.

Oyuna Puanım : 🎮🎮🎮🎮🎮🎮

Oyunun Tanıtım Videosu


Not : Oyunun grafiklerine kanmayın, hikayesi ve o dinamik yapısından dolayı kesinlikle oynamanız gerekiyor.

Oyunun İndirme Bağlantıları

Steam -> The Walking Dead
Epic Game -> The Walkin Dead
Playstation -> The Walking Dead
XBox -> The Walking Dead