Wyatt Derp ve Wyatt Derp 2 - İnceleme

Wyatt Derp 1


Wyatt Derp ve Wyatt Derp 2 - İnceleme

 Wyatt Derp serisi oyunlarını tek tek incelemeyeceğim baştan bunu söyleyeyim çünkü 1 ve 2 arasındaki tek fark oyunların bakış açıları olduğunu, 1 de fps bir bakış açısına sahipken 2. de tps olan bir bakış açısı ile aynı oyunu oynadığımızı sizlere söyleyebilirim.

Oyundaki amacımız tamamen karşımıza gelen rakipleri öldürmek ve bölümü tamamlamak, oyun sanırım sonsuza kadar gidiyor çünkü 30 dk. boyunca bütün bölümleri tamamlamama rağmen herhangi bir son ile karşılaşmadım. Zaten oyun oldukça ilginç ve baştan savma bir şekilde yapılmış ki oyunu açtığınız anda herhangi bir menü ile karşılaşmadan direkt olarak oyun başlıyor ve rakipler gelmeye başlıyor.. Sonrasında ise rakipleri kestikçe bölümleri geçiyor en sonunda bonus ve boss bölümlerini geçtikten sonra karşınıza gelen rakiplerin canı artıyor ve renkleri değişiyor, bu esnada yapmanız gereken tek şey bölüm sonlarında kazandığınız paralar "esc" tuşuna basıp açılan marketimsi yerden silahınızı güçlendirmek ve oyuna devam etmek.

30 Dakika boyunca oyunu oynadıktan sonra karşıma herhangi bir son gelmemesi ve en sonunda oyunda oluşan bir hata sonucu bonus bölümünde takılı kalmam sonucu oyunu kapattım ve sildim.

Neyse oyuna puan vermeyeceğim çünkü puan vermeye değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum, Space Invaders oyununun 3D ve vahşi batılı halleri.

Not : Bu oyun unity3d oyun motoru ile geliştirilmiş bir oyun ve aslında grafikleri de oldukça tatlı olduğunu söyleyebilirim, menü sistemi, kayıt sistemi ve oyuna bir son düşünülmüş olsa biraz da buglardan arındırılmış olsa aslında oldukça güzel bir oyun olabileceğini düşünüyorum. Bölümler bittiği zaman karakterimiz ileri doğru yürüse ve bir yere ulaşmaya çalışsa veya mobil hyper casual bir oyuna benzetilse biraz daha ilgi çekici hale getirilebilirdi.

Oyun İçinden Ekran Görüntüleri

Wyatt Derp 1

Wyatt Derp 2

İlk görsel Wyatt Derp 1, 2. görsel Wyatt Derp 2 ye ait.