Tacticool - İnceleme

Tacticool

TACTİCOOL

    Tacticool izometrik açıyla oynanan 5v5 - PvP takım savaşı oyunu. Mobil cihazlar için çıkarılan ve şuanda hem android hem de ios cihazlar için kendi mağazalarından indirilebilir. Oyunun Türkçe dil seçeneği de mevcut. Arkadaşlarla taktiksel bir savaş oyunu arıyorsanız hoşunuza gidecek bir oyun. Aynı zamanda oyun içi sesli sohbet de var. Mobil oyunlarda görmeye pek alışık olmadığımız özelliklere de sahip. Mesela fizik motoru cidden var ve güzel ayarlanmış, haritalarda kısmen hareket eden nesneler var bunlara örnek olarak bir haritada ortadan tren geçiyor, bir başka haritada buzların altından denizaltı çıkıyor gibi gibi. Haritalarda kullanabileceğiniz her takımın taraflarında bulunan birer araba ve bir tane de arkasında taramalı bulunan araba var ve bu taramalı cidden çok kuvvetli ve takım arkadaşlarınıza da vurabiliyorsunuz veya arabayla ezebiliyorsunuz.

Tacticool

    Oyunda bir sürü ajan, silah, ekipman ve kozmetik görünüm mevcut. Bunların sayısı gerçekten çok fazla. Her bir ajanın farklı bir özelliği başka bir deyişle avantajı var mesela hareket hızını artıran, şarjör doldurmayı hızlandırma gibi. Silah türleri de gayet yeterli (pompalı, taramalı, makineli, dürbünlü...) ki bu türlerin içerisinde de oyunda ilerledikçe açabileceğiniz daha güçlü silahlar geliyor ve onları da geliştirip saldırı güçlerini artırabilirsiniz ve mod planları ile farklı avantajlar katabilirsiniz (yürürken mermi isabet ettirmenizi kolaylaştırma gibi). İkinci silahınız olarak tabanca, bıçak, özel silah gibi seçeneklerden birisini alabiliyorsunuz. Bir de patlayıcı alabiliyorsunuz yanınıza. Kozmetiklerin herhangi bir avantajı yok sadece görünüşü değiştiriyor.

Tacticool

    Farklı haritalar ve farklı oyun modları ile oyun kendisini içine çekiyor. Çanta kapma modu, belli bir alanı ele geçirme veya savunma modu, direkt savaşma modu ve belli zamanlarda gelen etkinlik modları ve haritaları mevcut. Her mod ve haritada oynanış gayet akıcı, yuvarlanma özelliği bu akıcılığa akıcılık katıyor. Yuvarlanırken kimse size hasar veremiyor yani kısa süreli kaçışlar yapabiliyorsunuz. Silahlarınız arasında geçişler çok düzgün. Ses ve efektler birbirleriyle uyumlu ve sizi çatışma atmosferine sokuyor. Grafikler ne çok iyi ne çok kötü tam ayarında, olması gereken neyse o kadar. Kısacası bu oyun arkadaşlarınızla veya tek başınıza girip keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Tacticool

Tacticool

Tacticool

Trailer