Idle Slayer - İnceleme

idle slayer 

Idle Slayer

    Merhaba oyun severler bugün sizlere haftalarca oynadığım Idle Slayer oyunundan bahsedeceğim. Bu oyun tam anlamıyla ne bir idle oyunu ne bir hack and slash oyunu ya da ben bir kategoriye koymaya kıyamadım bu oyunu. Kısaca anlatmak gerekirse zaman içerisinde düşmanlarınızı öldürüp altınları topluyorsunuz ve biriktirdiğiniz altınlarla ekipmanlarınızı güçlendirip daha çok para kazanmaya başlıyorsunuz ama tabi ki bu kadar basit değil.

Idle Slayer

    Ekipmanlarınız sizin kazandığınız saniye başı altın miktarını artırıyor, belli seviyelere çıkarttığınızda görünüşünü değiştirip, verdiği sba (saniye başı altın) miktarını artırabiliyorsunuz. Bazı güçlendirmeleri satın alarak daha çok düşman veya daha fazla altın çıkmasını sağlıyorsunuz. Şans kutularından süreli güçlendirmeler elde edebiliyorsunuz. Özel bir şans kutusuyla karşılaşırsanız özel bir dünyaya gidebiliyor ve size verilen süre içerisinde topları toplamanızı istiyor, başarabilirseniz altın ile ödüllendiriliyorsunuz. 
Idle Slayer

    Canavarları kesmek size ruh kazandırıyor ve bu ruhlar ile kalıcı özellikler kazanıyorsunuz. Bu özellikler cidden oyunun oynanışını ve sizin aldığınız zevki artırıyor. Çoğu oyunda geçen prestij denen sistem burada da var ancak prestij yaptığınızda sadece kazandığınız ruh miktarı oranıyla sba artışı kazanıyorsunuz. Bir de iki prestij arasında topladığınız ruhları özellik almak için harcayabiliyorsunuz. Yani prestij sonrası kazandığınız ruhları ancak bir sonraki prestiji yaptığınızda kullanabiliyorsunuz. 

Idle Slayer

    Oynanış mekanikleri olarak gerçekten çok basit. Karakter sürekli yürüyor, siz koşma özelliğini açtıysanız belli süreler içerisinde koşabiliyorsunuz. Zıplayabiliyorsunuz, ok atma özelliği açtıysanız ok atabiliyorsunuz. Kazandığınız ruhlar ile minyon açtıysanız onları göreve gönderip fazladan ruh kazanabilirsiniz. Belli süreler bekledikten sonra başka dünyaları gezebileceğiniz portallar açabiliyorsunuz. Dünyalar görünüş olarak gerçekten çok güzel dizayn edilmiş ve türlü türlü canavarlarla dolu ki bu canavarlar evrimleşebiliyor. Son olarak bir de görev sistemi var 500 tane solucan öldür tarzında bunları başarırsanız da satın alabileceğiniz özellikler açılıyor.

Idle Slayer

    Uzun lafın kısası içinde hem fazla şey barındırmayan hem de gereğinden daha fazla detay içeriden bir oyun Idle Slayer. Aylar boyu oynanmaya değer mi diye bana sorarsanız hayır ama kötü geçen bir gününüzü veya haftanızı neşelendirmeye yeter. 

    Her zaman yeni oyunlar denemeyi seven birisi oldum Her yeni oyun benim için tanımadığım insanların hayal dünyalarına yolculuk imkanı veren araçlar oldu. Bir oyun kötü bile olsa eğer oynanabilir bir durumda ise siz de benim gibi düşünüp insanlara, oyunlara şans verebilirsiniz. Hiç ummadığınız oyunlar size bir şeyler öğretebiliyor.

Idle Slayer

Trailer