Feed Me Billy - İnceleme

 

Feed Me Billy

Feed Me Billy

    Feed Me Billy, Puppet Combo tarafından 2018 yılında yapılmış bir koku oyunudur. Özet olarak evinizin bir odasında et yiyen bir delik oluşmuş ve bedeli ne olursa olsun onu beslemek zorundasınız. Katil Billy olarak oynadığımız bu oyunun başlangıcı Billy'in yatağında uyanması ve bir telefon görüşmesi yapmasıyla başlıyor. Billy palyaço maskesi takıp tabancısını kuşanıyor, ardından arabasına binip kurbanlarını aramaya gidiyor. Evdeki televizyonda tamamen çıplak aerobik bir video oynuyor haberiniz olsun. Oyunu fps açıyla oynayabiliyorsunuz sadece bu da ek bir bilgi olarak dursun burada.

    Oyunda üç ayrı senaryo mevcut ama hepsini zaten oynuyorsunuz oyunu bitirebilmek için. Sırasıyla şöyle oluyor. Birinci senaryo da Billy gece geç saatlerde bir benzin istasyonunun ankesörlü telefonunu kullanan bir kadını öldürüp cesedini arabaya yükleyip, evine götürüp deliği besler. İkinci senaryoda Billy arabasını park eder ve üç kişinin kamp yaptığı alana gidip onları öldürür ve bütün cesetleri arabasına taşır, bu sefer et yiyen deliği 3 kişiyle besler. Üçüncü ve son senaryoda Billy, yolun kenarındaki birkaç küçük evin bulunduğu yere gider ve orda gözüne kestirdiği iki kişiyi öldürür ve yine cesetleri arabaya yükleyip et yiyen deliği besler bu sefer delikten kanla kaplı bir keçi çıkar ve hepsi bitti diye yazan bir yazı belirir ve oyun biter. 

Feed Me Billy
Et yiyen delik

    Burada senaryodan kastım gündür. Toplamda 3 gün boyunca insanları öldürüp deliği besliyoruz. Oyun boyunca sizi şaşırtacak tek bir olay yaşanıyor diyebilirim, oynarsanız veya videolarını izlerseniz neyden bahsettiğimi rahatlıkla anlayabilirsiniz. Çok kısa ve neredeyse yapılacak hiçbir şey bulunmayan bir oyun olmuş. Yine de sevenine oynatır kendisini.


Feed Me Billy
Billy

Oyunu şimdilik sadece Puppet Combo'nun patreon hesabı üzerinden satın alabiliyorsunuz. Oyun ayrıca Scary Tales Vol 1'de de mevcuttur.

Puppet Combo Patreon hesabına gitmek için buraya tıklayınız.

Trailer