Power Drill Massacre - İnceleme

Power Drill Massacre

Power Drill Massacre

        İlk Puppet Combo oyunlarından biri olan Minotaur'un yeniden yapımı olan Power Drill Massacre 2015 yılında çıkış yapmış hayatta kalma korku oyunudur. Özet olarak 1987'de oyunu oynadığımız karakter Megan ve onun erkek arkadaşı Jeff çok kötü bir araba kazası geçirirler. Jeff arabada sıkıştığı için Megan ise yardım çağırmak için gitmeye başlar. Biraz yürüdükten sonra Megan bir fabrika görür ve yardım isteyebilmek için içerisine girmeye karar verir ancak fabrikanın içerisinde matkap kullanan bir katil de vardır. Megan fabrikaya girdiği anda kapılar kilitlenir ve katille fabrikada mahsur kalır. Fabrikanın içerisinde oynanışı etkilemese de okunabilecek makaleler ve yazılara rastlanılır bunlar farklı kayıp kurbanlarla ilgilidir.

    Fabrikadan kurtulmanın veya oyunu bitirmenin iki tane yolu var. Birincisinde üç farklı renkteki anahtarı bulup açılması gereken kapıyı açıyorsunuz ve ve yürümeye başlıyorsunuz bir yerden sonra katil sizi kovalamaya başlayınca umarsızca koşmaya başlıyorsunuz ve asla durmuyorsunuz en sonunda koştuğunuz uzun koridor beyazlıyor ve oyun bitiyor. İkincisi ise oyuncu anahtarları bulmak yerine şeker tüneli denilen bir labirente iner ve labirentte doğru yolu bulabilirse katilin yaşadığı düşünülen yere ulaşabilir ve oradaki eşyaları inceleyebilir ancak biraz zaman geçtikten sonra oranın kapısı kapanır ve kitlenir yine biraz zaman sonra ise katil tarafından çok küçük bir alanda kovalanmaya başlar. Yakalandığı anda oyuncu kafese yerleştirilir ama katil bizimle konuşmayı deniyor gibi sesler çıkartmaya başlar. Araya bir bitiş müziği girer ve müzik bittiği anda katil Megan'a saldırır.

Power Drill Massacre

    Power Drill Massacre oynanışı zor bir oyun ancak alacağınız keyifi baltalayacak kadar değil. Klasik Puppet Combo oyunlarından birisi ve oyunun fiyatı gayet uygun 2.95 USD. Oyunda fazla bir olay ve hikaye yok ancak katilin yaşadığı yeri bir kaç farklı Puppet Combo oyununda da görüyoruz. Yani bu oyundaki hikaye yeterli düzeyde olmasa bile matkaplı katilin hikayesi burada bitmiyor.

 Oyunu şimdilik Puppet Combo'nun patreon hesabı üzerinden ve itch.io üzerinden satın alabiliyorsunuz.

Puppet Combo Patreon hesabına gitmek için buraya tıklayınız.
Puppet Combo İtch.io Power Drill Massacre için buraya tıklayınız.

Trailer