Binance TR ile Bedava Bitcoin Kazanma

Binance TR

Binance TR ile Bedava Bitcoin Kazanma

En büyük kripto borsalarından biri olan Binance in Türkiye versiyonunda "Öğren & Kazan!" isimli bir bölüm bulunuyor ve her gün oraya gelen görevleri yerine getirerek bedava Bitcoin kazanabiliyorsunuz.

Görevlere bağlı olarak en fazla 1000 Satoshi kazanabiliyorsunuz ve kazandığınız bu bitcoinler ile ister diğer coinler ile takaslayabiliyor, isterseniz Binance Global e gönderebiliyor isterseniz de TR ye çevirip çekebiliyorsunuz.

Eğer Binance TR hesabınız yok ise buraya tıklayıp hemen hesap oluşturabilirsiniz.

Yukarıdaki bağlantıdan hesap oluşturduktan sonra artık tek yapmanız gereken hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Öğren & Kazan!" isimli sayfaya gitmek.

Sayfaya gittiğiniz zaman karşınıza böyle bir ekran çıkacaktır, artık buradaki görevleri yaptığınız zaman sizler de bedava bitcoin kazanabileceksiniz.

Görevler sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Binance TR Görevler

Görevleri tamamladığınız zaman yan tarafında "Ödül Al" butonu aktif oluyor ve ödülünüzü alabiliyorsunuz, ödülünü aldığınız görevlerin yanında tik çıkıyor ve bedava bitcoin kazanmış oluyorsunuz.

Görevler ile ilgili notlar.

  • Görevler her gün gece 12.00 (24.00) da yenileniyor.
  • Görevleri olabildiğince erken sürede yapmanız gerekiyor yoksa ödül havuzu tükenebiliyor ve görevi tamamlasanız bile ödül alamayabiliyor, sonraki günü beklemeniz gerekiyor.
  • Binance TR de kazandığınız ödülleri TL ye çevirebilmek için en az 10 TL lik ödül kazanmanız gerekiyor bu da yaklaşık olarak 3.000 satoshi ye denk geliyor.
Binance TR görevleri ile ilgili merak ettiklerinizi burada bana sorabilirsiniz.