Unity Parallel Sync Nedir?

Unity Parallel Sync Nedir?

 Unity Parallel Sync Nedir?

Unity ile online veya çok oyunculu bir oyun geliştirirken hepimiz zaman zaman deneme yaparken zorluklar yaşamışızdır ve bu zorluklardan birisi de iki hesapta aynı anda deneme yapabilmek için sürekli olarak çıktı almak ve bu çıktılar üzerinden deneme yapmak olmuştur. İşte bu soruna bir çözüm olarak Unity Parallel Sync eklentisi imdadımıza yetişiyor.

Parallel Sync geçerli olan orijinal editörümüzün bir kopyasını oluşturuyor ve sürekli olarak editörler arasındaki değişiklikleri birbirleri ile senkronize ediyor, böylelikle oluşturduğumuz kopya editörlerde oyunumuzu başlattığımız zaman çıktı almak ile uğraşmadan denemelerimizi birden fazla hesap için aynı anda yapabiliyoruz.

Parallel Sync ile istediğiniz kadar, daha doğrusu sisteminizin depolamasının ve donanımının kaldırdığı kadar kopya editör oluşturabilir ve aynı anda çalıştırabilirsiniz, böylelikle çok rahat bir şekilde projelerinizi test edebilirsiniz. çıktı almadan direkt editör üzerinden deneme yapabildiğiniz için aslında oyun içerisine bir Log konsolu hazırlamanıza da neredeyse gerek kalmıyor ve sizi bir sürü gereksiz işten kurtarıyor.

Unity Parallel Sync

Parallel Sync İndirme Bağlantıları